Personuppgifter

VKproffsen följer föreskrifterna i Personuppgiftslagen (PUL). För att genomföra ett köp på http://www.vkproffsen.se/ behöver kunden ange sina personuppgifter får att vi ska kunna leverera varan. Namn, adress, telefonnummer, e-post. Dessa uppgifter använder vi för att kunna fullfölja våra åtaganden mot dig som kund vid köp och eventuella garantiärenden. Angiven e-postadress används även för marknadsföring med utskick av nyhetsbrev. Kunden kan valfritt välja att avregistrera sig från detta. Vid val av ett betalningssätt som kräver kreditupplysning (finansiering och Faktura) krävs även personnummer.

Enligt föreskrifterna i Personuppgiftslagen (PUL) har kunder rätt att ändra, radera eller få ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har registrerat. För att få hjälp med detta vänligen kontakta oss på telefon 08-758 32 06 eller via vårt kontaktformulär, se avsnitt kontakta oss. VKproffsen lämnar endast ut personuppgifter till tredje part vid betalning med Wasa Kredit .

  1. Cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation måste vi informera kunden om att vi använder cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på kundens dator och som innehåller information. Cookies används av rent tekniska skäl för att förbättra webbplatsens funktion och användarvänlighet. Det finns två sorters cookies, en sort som sparar en fil permanent på kundens dator och en annan sort som sparas temporärt under tiden kunden befinner sig på webbplatsen. Vi använder cookies på vår webbplats för att lagra varor i kundens varukorg, förebyggande av bedrägerier och andra ändamål. Om kundens webbläsare är inställd på att neka cookies, kommer kunden inte att kunna slutföra ett köp eller dra nytta av vissa funktioner.