Leveranstid för produkter som inte innehåller installationstjänster är maximalt 10 arbetsdagar. För det fall produkten ej finns i lager sker leverans fortast möjligt. KanVKproffsen inte leverera inom avtalad tid blir kunden kontaktad och informerad om förseningen. Kund har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening.
Alla varor finns i lager om inget annat anges på produkten.
I köpet ingår ett leveransförsök. För det fall leverans ej mottages transporteras produkten till Postens närmaste utlämningsställe för kundens avhämtande, någon telefonavisering utlovas ej.
VKproffsen håller produkten försäkrad under transporten. Kunden bör påtala synlig skada direkt till transportören vid leverans av varan. Vid transport- eller dolda skador ska detta anmälas inom skälig tid till VKproffsen per mail eller telefon, 08-758 32 06.